Eventstädning Väddö

Vikblom Städ AB – Det lokala städföretaget med inriktning på hem och arbetsplats

Städning till rätt kvalitet och konkurrenskraftigt pris

Varmt välkommen till oss när du i Väddö med omnejd behöver hjälp med eventstädning. Vi på Vikblom Städ AB är ett litet företag som siktar på att göra det lilla extra för varje kund. Vi arbetar för att skapa en guldkant för dig och inför våra uppdrag har vi en god kommunikation med dig som kund, tillsammans formar vi er beställning efter era önskemål. Ni har alltid städgaranti på 24 timmar. Det ingår ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans ser över ytorna och lägger i samband med detta upp en arbetsplan.

Om oss

Vikblom Städ AB är ett litet städföretag med utgångspunkt i Hallstavik, dock arbetar vi även på Väddö och i övriga delar av dess närområde. Vi är ett välkomponerat team med meriterande kunskaper inom branschens olika arbetsområden.

Våra anställda ger er möjligheterna att skräddarsy efter era önskemål.

Flexbert säkehetskampanj

Vikblom Städ AB fortsätter att stödja trafiksäkerhetskampanjen Flexbert. Det är viktigt att synas när mörkret börjas att nalkas och inte minst för våra barn och ungdomar. Flexbert delar ut reflexer till alla våra små så att dem skall synas i trafiken och ökar säkerheten för alla inblandande i trafiken.

Eventstädning Väddö

Små & stora uppdrag

Inga uppdrag är för små och inga för stora, vi utför allt från små till stora städuppdrag. Vi åtar oss uppdrag under hela veckan, även på lördagar och söndagar. Vår städning finns alltid tillgänglig.

Nöjda kunder

Målet för oss är tydligt, alla kunder ska vara väldigt nöjda med vad vi åstadkommit. Därför arbetar vi mycket med kommunikation och service, för att kunna säkerställa att du får ett resultat utefter dina önskemål!

Eventstädning Väddö
Eventstädning Väddö

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi arbetar med det mesta inom städning. Inom branschen åtar vi oss små och stora uppdrag för olika typer av bostäder och lokaler samt för olika sammanhang. Vår städfirma använder sig av den senaste städtekniken på området t.ex. ångmaskin, och anpassar våra metodval samt val av rengöringsmedel för olika material och underlag.

Eventstädning Väddö

Att vara värd för ett event eller att ha ett företagsevent kan ha sina fördelar och nackdelar. Absolut, det ge alla en chans att utrycka sig och festliga tider verkar vara den bästa tiden i livet. Tyvärr kan det bli lite för mycket och man inser inte hur mycket man har stökat till det förrän dagen efter. Det kan skilja från event till event och allt mellan små fläckar på matten och väggar till stora massor med konfetti och ballonger.

Behöver ni en hjälpande hand med er eventstädning kan ni anlita oss, oavsett hur stort eller litet event ni ska ha. Tveka inte att höra av er så hittar vi en lösning som passar era önskemål och behov. Med vårt arbete är vi aktiva på Väddö med omnejd.

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Vikblom Städ AB

Packarevägen 1b, 763 34 Hallstavik

073-632 52 35

Emelie.vikblom@vikblomstad.se

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Eventstädning Norrtälje