Företagsstädning Väddö

Vikblom Städ AB – Det lokala städföretaget med inriktning på hem och arbetsplats

Städning till rätt kvalitet och konkurrenskraftigt pris

Varmt välkommen till oss när du på Väddö med omnejd behöver hjälp med företagsstädning. Vi på Vikblom Städ AB är ett litet företag som siktar på att göra det lilla extra för varje kund. Vi arbetar för att skapa en guldkant för dig och inför våra uppdrag har vi en god kommunikation med dig som kund, tillsammans formar vi er beställning efter era önskemål. Ni har alltid städgaranti på 24 timmar. Det ingår ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans ser över ytorna och lägger i samband med detta upp en arbetsplan.

Om oss

Vikblom Städ AB är ett litet städföretag med utgångspunkt i Hallstavik, dock arbetar vi även på Väddö och i övriga delar av dess närområde. Vi är ett välkomponerat team med meriterande kunskaper inom branschens olika arbetsområden.

Våra anställda ger er möjligheterna att skräddarsy efter era önskemål.

Flexbert säkerhetskampanj

Vikblom Städ AB fortsätter att stödja trafiksäkerhetskampanjen Flexbert. Det är viktigt att synas när mörkret börjas att nalkas och inte minst för våra barn och ungdomar. Flexbert delar ut reflexer till alla våra små så att dem skall synas i trafiken och ökar säkerheten för alla inblandande i trafiken.

Företagsstädning Väddö

Små & stora uppdrag

Inga uppdrag är för små och inga för stora, vi utför allt från små till stora städuppdrag. Vi åtar oss uppdrag under hela veckan, även på lördagar och söndagar. Vår städning finns alltid tillgänglig.

Nöjda kunder

Målet för oss är tydligt, alla kunder ska vara väldigt nöjda med vad vi åstadkommit. Därför arbetar vi mycket med kommunikation och service, för att kunna säkerställa att du får ett resultat utefter dina önskemål!

Företagsstädning Väddö
Företagsstädning Väddö

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi arbetar med det mesta inom städning. Inom branschen åtar vi oss små och stora uppdrag för olika typer av bostäder och lokaler samt för olika sammanhang. Vår städfirma använder sig av den senaste städtekniken på området t.ex. ångmaskin, och anpassar våra metodval samt val av rengöringsmedel för olika material och underlag.

Företagsstädning Väddö

Städning av arbetslokaler bidrar till en trivsam arbetsmiljö och motverkar risker för olycksfall. I en städad lokal minskar även risken för olycka, smittspridning och allergiska besvär. Att man regelbundet städar och underhåller arbetsplatsen bidrar till en god möjlighet för företaget att växa och fungera. Vi erbjuder städning av kontor, butik, reception, trappstädning och Bed and Breakfast. 

Tveka inte att höra av er till oss om ni behöver hjälp med företagsstädning. Då hittar vi en lösning tillsammans. Med vårt arbete är vi aktiva på Väddö med omnejd.

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Vikblom Städ AB

Packarevägen 1b, 763 34 Hallstavik

073-632 52 35

Emelie.vikblom@vikblomstad.se

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Eventstädning Norrtälje