Välkommen till Vikblom städ AB

Det lokala städföretaget med inriktning på hem och arbetsplats

Våra tjänster

Hemstädning

Vi städar alla typer av hem: radhus, fritidshus, lägenhet och villa. Du väljer mellan löpande hemstäd eller ett enstaka tillfälle. Vid återkommande uppdrag strävar vi efter att det är samma person städar vid varje städtillfälle. Vi har med oss allt städmaterial vi behöver när vi åker ut på uppdrag. Inför varje nytt uppdrag gör vi ett hembesök och tillsammans med dig som kund formar vi din beställning. Vi använder oss av RUT-avdrag om du så önskar.

Storstädning

Det som skiljer storstädning ifrån hemstädning är att det ingår mer städning i varje rum som exempel ungsrengöring, dammsugning av klädda möbler, rengöring utav kyl och frys, lister, vilket också resulterar i att det i regel tar längre tid. Vi är lyhörda till kundens önskemål.

Arbetsplatsstädning

Vi erbjuder städning av kontor, butik, reception, trappstädning och Bed and Breakfast. Vi erbjuder även städning i samband med event och fester. Vi städar såväl före som efter eventet eller festen.

 

Flyttstädning

Vi städar alla typer av hem i samband med flyttning eller inflyttning: radhus, fritidshus, lägenhet och villa. Inför uppdraget med flyttstädning gör vi ett hembesök och tillsammans med dig som kund formar vi din beställning. Här finner ni en checklista på vad ni bör tänka på under en flyttstäd.

Byggstädning

Att städa en lokal eller ett hem efter renovering kan vara både svårt och jobbigt. Byggdamm lägger sig ofta i hela lokalen eller bostaden och kryper in i springor och vrår. Vi på Vikblom Städ AB erbjuder en grundlig, professionellt genomförd byggstädning som gör ditt hem fritt från farliga dammpartiklar. Vi utför byggstädningar hos privatpersoner och företag i Norrtälje kommun.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Vikblom Städ AB

Packarevägen 1b, 763 34 Hallstavik

073-632 52 35

Emelie.vikblom@vikblomstad.se

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Eventstädning Norrtälje